SIIVOUSPALVELUT

Kaikki siivoukset räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.


Kotisiivous

Puhdas koti tekee hyvän mielen. Kun annat ammattilaisen huolehtia kotisi siivoamisesta, jää sinulle enemmän aikaa elämän tärkeille asioille, kuten omalle perheelle, rakkaalle harrastukselle tai vaikka levolle ja rentoutumiselle. Kohtaamme jokaisen asiakkaamme lämmöllä ja yksilönä. Siivoamme kodit huolellisesti ja omaa tilaa kunnioittaen.

Räätälöimme kotisiivoukset aina asiakkaan tarpeen mukaan, ja hoidamme mielellämme myös kaiken kattavat suursiivoukset. Puunaamme kotisi nurkasta nurkkaan listoja myöten ja imuroimme sohvat ja sängyt, alusia unohtamatta.

Kotisiivoukseen kuuluu sopimuksen mukaan:

 • tasojen pyyhintä
 • imurointi + lattioiden pyyhintä
 • wc/kylpyhuone
 • sauna

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous sisältää kaiken mitä tarvitaan, jotta saadaan kodistasi putipuhdas. Mikä vain löytyy kodin seinien sisältä, hoituu meiltä. Kotisi siivousväli voidaan muokata juuri sinulle sopivaksi – kahden viikon väli on ollut yleisin.

Säännöllisellä ylläpitosiivouksella kunnon pesuaineilla ja työvälineillä pidetään kodin tilat puhtaina eikä lika pääse pinttymään pintoihin. Sovittaessa voimme pestä myös esimerkiksi parvekelasit tai vaikka vaihtaa lakanat aina siivouksen yhteydessä.

Ylläpitosiivoukseen kuuluu sopimuksen mukaan:

 • tasojen pyyhintä
 • imurointi + lattioiden pyyhintä
 • wc/kylpyhuone
 • sauna

Muuttosiivous

Muuton yhteydessä asunto täytyy siivota siistiin kuntoon. Kunnon muuttosiivous pitää sisällään kaiken, mitä jää tyhjennettyyn asuntoon. Tämä kaikki vie yllättävän paljon aikaa, ja usein pakkauksen tuoksinassa on paljon muutakin muistettavaa siivouksen lisäksi. Muuttosiivous jääkin helposti viime hetkeen eikä sitä huvittaisi tehdä. Me hoidamme vanhan asunnon siivouksen puolestasi – huolellisesti ja perusteellisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia, muistatko varmasti kaiken. Meillä on vuosien kokemus muuttosiivouksista, ja tiedämme tasan tarkkaan, missä kunnossa asunnon voi luovuttaa.

Kotisiivous PIRI räätälöi muuttosiivouksen juuri sellaiseksi, kuin se sinua palvelee parhaiten. Halutessasi hoidamme aivan kaiken puolestasi – perussiivouksen lisäksi hoituu myös jääkaapin ja pakastimen pyyhkiminen, hellan ja uunin puunaus sekä ikkunoiden pesu. Mikäli kaipaat vain vähän helpostusta omaan urakkaasi, voimme esimerkiksi hoitaa vain lattioiden tai ikkunoiden pesun. Teemme tarvittaessa myös uuden asunnon siivouksen, jotta voit muuttaa puhtaan raikkaaseen kotiin!

Muuttosiivous sisältää sopimuksen mukaan:

 • kaappien pyyhintä
 • jääkaapin pyyhintä
 • wc/kylpyhuone
 • imurointi + lattioiden pyyhintä

Lumityöt

Säästät aikaa ja vaivaa, kun annat ammattilaisen hoitaa lumityöt puolestasi. Jos olet lähdössä reissuun, kertyy lunta helposti suuret nietokset, ja kaiken lumen luominen reissun jälkeen on hidasta ja työlästä. Pidemmän lomareissun aikana on myös hyvä, ettei asunnosta näy heti päällepäin asukkaiden olevan matkoilla. Tämä saattaa houkutella kutsumattomia vieraita.

Kotisiivous PIRI tekee lumitöitä perinteisesti kolaamalla. Tarvittaessa meiltä onnistuu myös isojen piha-alueiden lumenluonti Honda HS 970 -lumilingolla.

Muista kotitalousvähennys -60%!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista.

Kotitalousvähennystä pitää hakea itse. Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista.

Kotitalousvähennyksenä voit vähentää ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Tarkemmat tiedot verohallinnon sivuilta.

Tarvitsetko apua?

Ole rohkeasti yhteydessä info@kotisiivouspiri.fi tai 041 507 2724, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva siivouspaketti.

YHTEYSTIEDOT